Your account has been silenced. You can still access all of your posts and blogs, but no one else can currently see them.

Waarom tochtstrippen een cruciale stap is bij het toevoegen van een nieuwe buitendeur aan uw huis

Als het gaat om het renoveren van de vooringang van de buitenkant en het interieur van uw huis, worden de meeste huiseigenaren verteerd door details over hoe de deur eruit zal zien, hoe gemakkelijk deze zal openen, of de deur zelf al dan niet gezond, impact- en brandveilig is. , en hoe goed de buitendeur zelf past bij het interieurontwerp en het exterieur van een loopbrug aan de voorkant, en hoe de ingang zal bijdragen aan de algehele uitstraling van de stoeprand.

Maar een van de belangrijkste factoren – energiezuinigheid – is vaak een bijzaak die huiseigenaren pas in overweging nemen nadat ze een nieuwe buitendeur en deurkozijn aan de voorkant hebben gekocht en geïnstalleerd. Als u vooruit denkt aan een deurinstallatie, of als u op deze blogpost bent beland omdat u klaar bent om uw buitendeur te vernieuwen om ervoor te zorgen dat deze zo veel mogelijk energie bespaart, leest u waarom u tochtstrippen zou moeten overwegen, ongeacht de leeftijd, stijl of grootte van de deur of deuren die u installeert.

Heb ik echt tochtstrippen nodig als mijn buitendeur splinternieuw is?

Als u bezig bent met het installeren van een gloednieuwe buitendeur, denkt u misschien dat het toevoegen van tochtstrippen een onnodige stap is en dat uw nieuwe buitendeur geen hulp nodig heeft als het gaat om efficiëntie. Maar zelfs de meest bekwaam ontworpen deuren kunnen een steuntje in de rug gebruiken als het gaat om het binnenhouden van geconditioneerde lucht en warme zomer- of koude winterlucht buiten waar het hoort. Of u nu een deur van hout, staal, glasvezel of verzonken deur hebt gekocht voor de voor- en / of achteringang van uw huis, als een kant van de deur naar de buitenelementen wijst, helpt tochtstrippen u om de elektriciteitsrekening lager te houden terwijl u en uw gezin comfortabel, ongeacht wat er buiten gebeurt.

Kan ik tochtstrippen aanbrengen op openslaande deuren naar buiten en dubbele deuren?

Het korte antwoord op deze vraag is ja, en hoewel het iets meer tijd kan kosten dan de gemiddelde installatie van tochtstrippen, kunt u – en zou u – tochtstrippen toevoegen aan buitendeuren, ongeacht hun ontwerp of type. Een ding om te overwegen is dat u meer tochtstrippen nodig heeft, en het kan ook nodig zijn om dunner of dikker te zijn om goed in een Frans of dubbel deurkozijn te passen. Om precies te krijgen wat u nodig heeft, moet u de verkoopmedewerkers van uw plaatselijke ijzerhandel laten weten aan welk type deur u tochtstrip gaat toevoegen. Ga bovendien niet met lege handen naar de ijzerhandel – neem de afmetingen van de deur of de deuren mee, de hoogte, breedte en dikte (dit is meestal ergens tussen de ¾ – 1 en ½ inch). Als u deze afmetingen kent, weet u hoeveel tochtstrippen u moet kopen en weet u ook hoe dik of dun het moet zijn om goed in uw deurkozijn te passen zonder onderbrekingen in het open- of sluitmechanisme van de deur. deur (en).

Hoe weet ik of ik de tochtstrip correct heb geïnstalleerd?

Dit is een geweldige vraag waar we veel over horen van consumenten. Als de tochtstrip onjuist is aangebracht, kunnen de deuren of deuren niet worden gesloten – u moet ze forceren om te sluiten, wat kan leiden tot kromtrekken of barsten – dus forceer de deuren niet om te sluiten. Om tochtstrippen correct te installeren, volgt u de instructies op de verpakking en gebruikt u het juiste gereedschap. U weet wanneer u het strippen op de juiste manier heeft aangebracht, omdat het sluit net zoals voordat de tochtstrip werd aangebracht, maar het zal iets nauwer aansluiten. Als wat je ervaart meer is dan behaaglijk, is de kans groot dat je de ijzerhandel bent uitgelopen met de verkeerde maat strippen. Om deze reden moet u ervoor zorgen dat alles naar behoren werkt voordat u de tochtstrip op uw deurkozijnen bevestigt of op een andere manier aanbrengt.

Voor extra veiligheid en bescherming tegen de elementen buiten kunt u overwegen buitendeuren te kopen met orkaanbestendig glas en / of een brandclassificatie van 20-90 minuten. Dit soort deuren voorkomen niet alleen huisinvasies, ze bieden je ook meer extra bescherming tegen allerlei soorten zware weersomstandigheden. Wanneer u tochtstrippen toevoegt aan een deur met een stootvastheid, bent u zoveel veiliger tegen elk denkbaar gevaar.

Referentie: Inbouwkraan